Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.3g0.8g28.1g0g
Tonnikala vedessä 50g52kcal11.2g0g0.7g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)20g9kcal0.3g1.6g0.2g0.3g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)50g165kcal13.5g0g12g0g
Tomaatti, tuore50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1255kcal119.2g8.6g82.2g2g
Valittu annoskoko444g627kcal59.6g4.3g41.1g1g
Annoskoko puolitettuna222g314kcal29.8g2.2g20.6g0.5g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388