Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 343g489kcal42.9g1g35.2g0g
Tonnikala vedessä 62g65kcal14g0g0.9g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)25g12kcal0.4g2g0.2g0.4g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)62g206kcal16.8g0g15g0g
Tomaatti, tuore62g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g1569kcal149g10.8g103g2.6g
Valittu annoskoko555g784kcal74.5g5.4g51.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna278g392kcal37.3g2.7g25.8g0.7g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388