Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 412g587kcal51.4g1.2g42.2g0g
Tonnikala vedessä 75g78kcal16.8g0g1.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)30g14kcal0.5g2.4g0.2g0.5g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)75g247kcal20.2g0g18g0g
Tomaatti, tuore75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g1882kcal178.6g12.8g123.4g3g
Valittu annoskoko666g941kcal89.3g6.4g61.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna333g471kcal44.7g3.2g30.9g0.8g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388