Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 480g685kcal60g1.4g49.2g0g
Tonnikala vedessä 87g91kcal19.6g0g1.3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)35g16kcal0.6g2.8g0.3g0.6g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)87g288kcal23.6g0g21g0g
Tomaatti, tuore87g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1554g2196kcal208.6g15g144.2g3.6g
Valittu annoskoko777g1098kcal104.3g7.5g72.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna389g549kcal52.2g3.8g36.1g0.9g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388