Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 617g881kcal77.2g1.9g63.3g0g
Tonnikala vedessä 112g117kcal25.2g0g1.7g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)45g21kcal0.8g3.6g0.4g0.7g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)112g370kcal30.3g0g26.9g0g
Tomaatti, tuore112g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g2824kcal268.4g19.6g185.2g4.6g
Valittu annoskoko999g1412kcal134.2g9.8g92.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna500g706kcal67.1g4.9g46.3g1.2g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388