Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g100g341kcal8.5g72.1g1.8g7g
Kesäkurpitsa251g43kcal1g6.3g1.5g1.8g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)63g6.9kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 251g259kcal8.6g45.1g2.7g7.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)376g132kcal3.8g25.9g1.9g5.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)100g180kcal23g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g1962kcal92.4g307.8g32.6g46.8g
Valittu annoskoko1240g981kcal46.2g153.9g16.3g23.4g
Annoskoko puolitettuna620g491kcal23.1g77g8.2g11.7g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349