Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g120g409kcal10.2g86.6g2.2g8.4g
Kesäkurpitsa301g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)75g8.3kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 301g310kcal10.4g54.1g3.2g8.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)451g158kcal4.5g31.1g2.3g6.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)120g216kcal27.7g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g2354kcal111g369.4g39.4g56g
Valittu annoskoko1488g1177kcal55.5g184.7g19.7g28g
Annoskoko puolitettuna744g589kcal27.8g92.4g9.9g14g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349