Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g140g477kcal11.9g101g2.5g9.8g
Kesäkurpitsa351g60kcal1.4g8.8g2.1g2.5g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)88g10kcal1g1g0.2g0.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 351g362kcal12.1g63.1g3.7g10.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)526g184kcal5.3g36.3g2.6g7.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g140g29kcal0.8g5.3g0.4g2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)140g253kcal32.3g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g2746kcal129.6g431g45.4g65.6g
Valittu annoskoko1736g1373kcal64.8g215.5g22.7g32.8g
Annoskoko puolitettuna868g687kcal32.4g107.8g11.4g16.4g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349