Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g160g544kcal13.6g115.2g2.9g11.2g
Kesäkurpitsa400g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 400g413kcal13.8g72g4.2g11.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)600g210kcal6g41.4g3g8.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g160g33kcal1g6.1g0.5g2.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)160g288kcal36.8g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g3132kcal147.8g491.6g52g74.4g
Valittu annoskoko1980g1566kcal73.9g245.8g26g37.2g
Annoskoko puolitettuna990g783kcal37g122.9g13g18.6g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349