Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g180g613kcal15.3g129.9g3.2g12.6g
Kesäkurpitsa451g77kcal1.8g11.3g2.7g3.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)113g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 451g465kcal15.6g81.2g4.8g13.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)676g237kcal6.8g46.7g3.4g9.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g180g37kcal1.1g6.9g0.5g2.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)180g325kcal41.5g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g3531kcal166.6g554.4g58.4g84g
Valittu annoskoko2232g1766kcal83.3g277.2g29.2g42g
Annoskoko puolitettuna1116g883kcal41.7g138.6g14.6g21g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349