Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g20g68kcal1.7g14.4g0.4g1.4g
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)13g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 50g52kcal1.7g9g0.5g1.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)75g26kcal0.8g5.2g0.4g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)20g36kcal4.6g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g392kcal18.4g61.6g6.6g9.6g
Valittu annoskoko248g196kcal9.2g30.8g3.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna124g98kcal4.6g15.4g1.7g2.4g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349