Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g200g681kcal17g144.3g3.6g14g
Kesäkurpitsa501g85kcal2g12.5g3g3.5g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)125g14kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 501g517kcal17.3g90.2g5.3g14.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)752g263kcal7.5g51.9g3.8g10.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)200g361kcal46.1g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g3923kcal185g615.8g65.2g93.2g
Valittu annoskoko2480g1962kcal92.5g307.9g32.6g46.6g
Annoskoko puolitettuna1240g981kcal46.3g154g16.3g23.3g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349