Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g40g136kcal3.4g28.8g0.7g2.8g
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)25g2.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 100g103kcal3.4g18g1.1g2.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)150g53kcal1.5g10.3g0.7g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g40g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)40g72kcal9.2g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g783kcal36.8g122.8g13g18.8g
Valittu annoskoko495g392kcal18.4g61.4g6.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna248g196kcal9.2g30.7g3.3g4.7g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349