Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g60g204kcal5.1g43.3g1.1g4.2g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)38g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 150g155kcal5.2g27.1g1.6g4.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)226g79kcal2.3g15.6g1.1g3.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)60g108kcal13.8g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g1177kcal55.6g185g19.6g28.2g
Valittu annoskoko744g589kcal27.8g92.5g9.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna372g294kcal13.9g46.3g4.9g7.1g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349