Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g451g360kcal81.1g0g3.2g0g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 451g153kcal13.8g22.1g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g141g394kcal26.7g0g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g2503kcal250.8g91.6g121.4g2.4g
Valittu annoskoko1107g1252kcal125.4g45.8g60.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna554g626kcal62.7g22.9g30.4g0.6g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840