Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g50g40kcal9g0g0.4g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 50g17kcal1.5g2.5g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g278kcal27.8g10.2g13.4g0.2g
Valittu annoskoko123g139kcal13.9g5.1g6.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna62g70kcal7g2.6g3.4g0.1g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840