Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g501g400kcal90.1g0g3.5g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 501g169kcal15.3g24.5g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g156g438kcal29.7g0g34.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g2781kcal278.6g101.8g134.8g2.6g
Valittu annoskoko1230g1391kcal139.3g50.9g67.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna615g695kcal69.7g25.5g33.7g0.7g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840