Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g601g481kcal108.1g0g4.2g0g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 601g203kcal18.4g29.4g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g188g526kcal35.7g0g41.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g3338kcal334.6g122.2g161.6g3.2g
Valittu annoskoko1476g1669kcal167.3g61.1g80.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna738g835kcal83.7g30.6g40.4g0.8g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840