Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g701g561kcal126.1g0g4.9g0g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g180kcal5.4g36.8g0.6g1.8g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 701g237kcal21.4g34.3g0.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g219g613kcal41.6g0g48.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g3894kcal390.2g142.6g188.6g3.6g
Valittu annoskoko1722g1947kcal195.1g71.3g94.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna861g974kcal97.6g35.7g47.2g0.9g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840