Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g1201g961kcal216.2g0g8.4g0g
Voi 84g610kcal1g0.3g68.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63.1g1.1g3.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1201g407kcal36.8g58.9g1.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g375g1051kcal71.3g0g82.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g6676kcal669g244.6g323.4g6.4g
Valittu annoskoko2952g3338kcal334.5g122.3g161.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna1476g1669kcal167.3g61.2g80.9g1.6g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840