Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g1401g1121kcal252.3g0g9.8g0g
Voi 98g712kcal1.2g0.4g79.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g361kcal10.7g73.6g1.3g3.7g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1401g474kcal42.9g68.7g1.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g438g1226kcal83.2g0g96.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g7788kcal780.6g285.4g377.2g7.4g
Valittu annoskoko3444g3894kcal390.3g142.7g188.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna1722g1947kcal195.2g71.4g94.3g1.9g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840