Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g1600g1280kcal288g0g11.2g0g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1600g542kcal49g78.4g1.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g500g1400kcal95g0g110g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7864g8892kcal891g325.6g430.6g8.4g
Valittu annoskoko3932g4446kcal445.5g162.8g215.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna1966g2223kcal222.8g81.4g107.7g2.1g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840