Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g1602g1281kcal288.3g0g11.2g0g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84.1g1.4g4.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1602g542kcal49g78.5g1.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g501g1401kcal95.1g0g110.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g8901kcal891.8g326g430.8g8.4g
Valittu annoskoko3936g4450kcal445.9g163g215.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna1968g2225kcal223g81.5g107.7g2.1g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840