Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g175g140kcal31.5g0g1.2g0g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 175g59kcal5.4g8.6g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g55g153kcal10.4g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g974kcal97.4g35.6g47.2g1g
Valittu annoskoko431g487kcal48.7g17.8g23.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna215g243kcal24.4g8.9g11.8g0.3g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840