Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g1802g1442kcal324.3g0g12.6g0g
Voi 126g915kcal1.5g0.5g102.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g464kcal13.8g94.6g1.6g4.7g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1802g610kcal55.1g88.3g1.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g563g1577kcal107g0g123.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g10013kcal1003.4g366.8g484.8g9.4g
Valittu annoskoko4428g5007kcal501.7g183.4g242.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna2214g2503kcal250.9g91.7g121.2g2.4g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840