Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g2002g1602kcal360.4g0g14g0g
Voi 140g1017kcal1.7g0.6g113.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g515kcal15.3g105.1g1.8g5.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2002g678kcal61.3g98.1g2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g626g1752kcal118.9g0g137.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g11126kcal1115.2g407.6g538.6g10.6g
Valittu annoskoko4920g5563kcal557.6g203.8g269.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna2460g2782kcal278.8g101.9g134.7g2.7g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840