Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g225g180kcal40.5g0g1.6g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 225g76kcal6.9g11g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g70g197kcal13.4g0g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g1252kcal125.4g45.8g60.6g1.2g
Valittu annoskoko554g626kcal62.7g22.9g30.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna277g313kcal31.4g11.5g15.2g0.3g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840