Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g2402g1922kcal432.4g0g16.8g0g
Voi 168g1220kcal2g0.7g136.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.4g126.1g2.2g6.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2402g813kcal73.5g117.7g2.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g751g2102kcal142.6g0g165.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g13351kcal1337.8g489g646.6g12.6g
Valittu annoskoko5904g6675kcal668.9g244.5g323.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna2952g3338kcal334.5g122.3g161.7g3.2g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840