Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g2803g2242kcal504.5g0g19.6g0g
Voi 196g1423kcal2.3g0.8g159.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 210g721kcal21.4g147.1g2.5g7.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2803g949kcal85.8g137.3g2.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g876g2453kcal166.4g0g192.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g15576kcal1560.8g570.4g754.2g14.8g
Valittu annoskoko6888g7788kcal780.4g285.2g377.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna3444g3894kcal390.2g142.6g188.6g3.7g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840