Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g3200g2560kcal576g0g22.4g0g
Voi 224g1625kcal2.7g0.9g182.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3200g1083kcal97.9g156.8g3.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1000g2800kcal190g0g220g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15728g17783kcal1782.2g651.4g861.2g16.8g
Valittu annoskoko7864g8892kcal891.1g325.7g430.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna3932g4446kcal445.6g162.9g215.3g4.2g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840