Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g3203g2563kcal576.6g0g22.4g0g
Voi 224g1627kcal2.7g0.9g182.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168.2g2.9g8.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3203g1084kcal98g157g3.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1001g2803kcal190.2g0g220.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g17801kcal1784g652.2g862g16.8g
Valittu annoskoko7872g8901kcal892g326.1g431g8.4g
Annoskoko puolitettuna3936g4450kcal446g163.1g215.5g4.2g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840