Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g350g280kcal63.1g0g2.5g0g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 350g119kcal10.7g17.2g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g110g307kcal20.8g0g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g1947kcal195.2g71.4g94.4g1.8g
Valittu annoskoko861g974kcal97.6g35.7g47.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna431g487kcal48.8g17.9g23.6g0.5g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840