Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g3604g2883kcal648.7g0g25.2g0g
Voi 252g1830kcal3g1g205.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 270g927kcal27.5g189.2g3.2g9.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3604g1220kcal110.3g176.6g3.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1126g3153kcal214g0g247.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g20026kcal2007g733.6g969.8g19g
Valittu annoskoko8856g10013kcal1003.5g366.8g484.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna4428g5007kcal501.8g183.4g242.5g4.8g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840