Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g4004g3203kcal720.7g0g28g0g
Voi 280g2033kcal3.3g1.1g227.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 300g1030kcal30.6g210.2g3.6g10.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 4004g1355kcal122.5g196.2g4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1251g3504kcal237.7g0g275.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g22252kcal2229.6g815g1077.6g21g
Valittu annoskoko9840g11126kcal1114.8g407.5g538.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna4920g5563kcal557.4g203.8g269.4g5.3g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840