Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 584g939kcal176.5g0g25.1g0g
Hunaja8.3g28kcal0.1g6.8g0g0g
Sinappi 8.3g11kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Oliiviöljy 42g369kcal0g0g41.7g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g2980kcal364.2g71.8g136.8g21.4g
Valittu annoskoko1485g1490kcal182.1g35.9g68.4g10.7g
Annoskoko puolitettuna742g745kcal91.1g18g34.2g5.4g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113