Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 701g1126kcal211.8g0g30.1g0g
Hunaja10g34kcal0.1g8.2g0g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g301g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g3576kcal436.6g86.2g164.2g25.6g
Valittu annoskoko1782g1788kcal218.3g43.1g82.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna891g894kcal109.2g21.6g41.1g6.4g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113