Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 818g1314kcal247g0g35.1g0g
Hunaja12g39kcal0.1g9.6g0g0g
Sinappi 12g15kcal0.5g1.6g0.7g0.2g
Oliiviöljy 58g517kcal0g0g58.4g0g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g351g98kcal2.1g20.9g0.7g8.8g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.5g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Vesi468g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4158g4172kcal509.4g100.4g191.4g30g
Valittu annoskoko2079g2086kcal254.7g50.2g95.7g15g
Annoskoko puolitettuna1040g1043kcal127.4g25.1g47.9g7.5g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113