Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 935g1502kcal282.3g0g40.1g0g
Hunaja13g45kcal0.1g11g0g0g
Sinappi 13g18kcal0.6g1.9g0.8g0.2g
Oliiviöljy 67g591kcal0g0g66.8g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g401g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Vesi534g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g4768kcal582g114.8g218.8g34g
Valittu annoskoko2376g2384kcal291g57.4g109.4g17g
Annoskoko puolitettuna1188g1192kcal145.5g28.7g54.7g8.5g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113