Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 1052g1689kcal317.6g0g45.1g0g
Hunaja15g50kcal0.2g12.3g0g0g
Sinappi 15g20kcal0.7g2.1g0.9g0.3g
Oliiviöljy 75g664kcal0g0g75.1g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g451g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.5g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5346g5364kcal655.2g129g246g38.6g
Valittu annoskoko2673g2682kcal327.6g64.5g123g19.3g
Annoskoko puolitettuna1337g1341kcal163.8g32.3g61.5g9.7g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113