Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 117g188kcal35.3g0g5g0g
Hunaja1.7g5.6kcal0g1.4g0g0g
Sinappi 1.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g596kcal73g14.4g27.2g4.4g
Valittu annoskoko297g298kcal36.5g7.2g13.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna149g149kcal18.3g3.6g6.8g1.1g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113