Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 1169g1877kcal352.9g0g50.1g0g
Hunaja17g56kcal0.2g13.7g0g0g
Sinappi 17g22kcal0.7g2.4g1g0.3g
Oliiviöljy 84g738kcal0g0g83.5g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g501g140kcal3g29.8g1g12.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g5g12kcal0.5g1.9g0.2g0g
Vesi668g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g5960kcal727.6g143.6g273.6g42.6g
Valittu annoskoko2970g2980kcal363.8g71.8g136.8g21.3g
Annoskoko puolitettuna1485g1490kcal181.9g35.9g68.4g10.7g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113