Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 234g375kcal70.6g0g10g0g
Hunaja3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Sinappi 3.3g4.4kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Oliiviöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi134g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1192kcal145.4g28.8g54.6g8.6g
Valittu annoskoko594g596kcal72.7g14.4g27.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna297g298kcal36.4g7.2g13.7g2.2g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113