Juurekset, sipulit ja basilika pilkotaan ja laitetaan kannelliseen pataan, sekaan 6dl kasvislientä (juureksien määrästä en ole varma kun ei ole keittiövaakaa, laitoin sen verran kun pataan mahtui).
Uuniin 175c ja annetaan olla muutama tunti, niin kauan että juurekset on pehmeitä, maku on sitä parempi mitä kauemmin jaksaa antaa olla.
Soseutetaan ja lisätään sekaan tuorejuusto, ruoanlaittofraiche ja "soijakerma" sekä mausteita oman maun mukaan.
Itse käytin tietenkin suolaa ja pippuria, sekä perunamaustetta ja rakuunaa.
Variaatioitahan on vaikka millä mitalla ja kevyemmän siitä saa jos jättää juustot ja fraichet vähemmälle, tai käyttää kevyempiä versioita! Mutta tämä maistui isollekin lihansyöjämiehelle

(oikeastaan olisi riittänyt kuudellekin tämän reseptin mukaan)
Atta