Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1147g242kcal13.8g39g2.3g24.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g480g576kcal91.3g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )10g87kcal0g0g9.6g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki240g204kcal3.4g10.6g16.8g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g2320kcal222.4g115.8g106.2g55.6g
Valittu annoskoko1992g1160kcal111.2g57.9g53.1g27.8g
Annoskoko puolitettuna996g580kcal55.6g29g26.6g13.9g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935