Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1338g282kcal16.1g45.5g2.7g28.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g560g672kcal106.5g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Valkosipuli 15g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )11g101kcal0g0g11.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki280g238kcal3.9g12.3g19.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g2706kcal259.4g134.8g123.8g64.6g
Valittu annoskoko2324g1353kcal129.7g67.4g61.9g32.3g
Annoskoko puolitettuna1162g677kcal64.9g33.7g31g16.2g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935