Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1720g363kcal20.6g58.5g3.4g36.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g720g865kcal136.9g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 5.4g15kcal0.6g2.1g0.2g1.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )14g130kcal0g0g14.4g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki360g306kcal5g15.8g25.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g3480kcal333.2g173.4g159.2g83g
Valittu annoskoko2988g1740kcal166.6g86.7g79.6g41.5g
Annoskoko puolitettuna1494g870kcal83.3g43.4g39.8g20.8g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935