Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali191g40kcal2.3g6.5g0.4g4g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g80g96kcal15.2g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki40g34kcal0.6g1.8g2.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g387kcal37.2g19.4g17.6g9.2g
Valittu annoskoko332g193kcal18.6g9.7g8.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna166g97kcal9.3g4.9g4.4g2.3g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935