Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali382g81kcal4.6g13g0.8g8g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g160g192kcal30.4g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.3g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki80g68kcal1.1g3.5g5.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g773kcal73.8g38.6g35.4g18.4g
Valittu annoskoko664g387kcal36.9g19.3g17.7g9.2g
Annoskoko puolitettuna332g193kcal18.5g9.7g8.9g4.6g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935