Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali478g101kcal5.7g16.2g1g10g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g200g240kcal38g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.5g6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4g36kcal0g0g4g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki100g85kcal1.4g4.4g7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1659g966kcal92.4g48.2g44.2g23g
Valittu annoskoko830g483kcal46.2g24.1g22.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna415g242kcal23.1g12.1g11.1g5.8g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935