Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali573g121kcal6.9g19.5g1.1g12g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g240g288kcal45.6g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 6.6g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki120g102kcal1.7g5.3g8.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g1160kcal111g58g53g27.6g
Valittu annoskoko996g580kcal55.5g29g26.5g13.8g
Annoskoko puolitettuna498g290kcal27.8g14.5g13.3g6.9g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935